Pahkapuukko visakoivuinen

Tilaustuote, toimitusaika enintään 3kk.

Tämä puukko on visakoivuinen versio Pahkapuukosta. Se on esikuvansa tavoin yksinkertainen, mutta tyylikäs, perinteinen puukko. Se on loistava yleispuukko kaikkeen, mihin puukkoa käytät. Mehiläisvahalla viimeistellyssä kahvassa on kaunista visakoivua sekä poronsarvea. Näiden välissä palat suomalaista poronnahkaa. Kahva on erittäin hyvin käteen istuva ja sen yksinkertainen muotoilu mahdollistaa hyvän otteen riippumatta käyttötarkoituksesta. Puukon helat ovat uushopeaa. Kokonaispituus puukon ollessa tupessa on noin 24cm.

TERÄ: Terä on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Terän pituus 9,5cm. Ruostumaton teräs X50CrMoV15 (1.4116).

KAHVA: Kahva on heloja lukuun ottamatta täysin käsintehty. Sen materiaaleina on käytetty visakoivua ja poronsarvea. Kahvan pituus on noin 11,1cm ja muotoilu yksinkertainen. Kahva on paksuimmillaan 3,2cm paksuinen joten siitä saa hyvän ja tukevan otteen. Lisäksi kahva on läpiniitattu kestävyyden parantamiseksi.

TUPPI: Tuppi on tehty vaaleasta kotimaisesta kasviparkitusta naudannahasta. Vyölenkki on kierretty suomalaisesta, pehmeästä poronnahasta. Tuppi on ommeltu käsin valkoisella vahatulla langalla. Tuppi on vahattu mehiläisvahalla likaa ja kosteutta hylkiväksi.

69,00 €